hirdetés

Summer Prime Sale: Xiaomi soundbar alacsony áron

hír
Summer Prime Sale: Xiaomi soundbar alacsony áron 1
írta: SonkaMod
2021-07-08

A Xiaomi TV-hez készített soundbarja továbbra is töretlen népszerűségnek örvend. Az első generáció után bemutatták a Redmi variánst is, de az nem sikerült túl jóra, illetve egy komplett házimozirendszert is piacra dobtak, de az meg már nem ez az árkategória. Elmondható tehát, hogy azért szeretik még sokan az első kiadást, mert azóta sem érkezett valódi utódja. Ennek megfelelően szépen fogy a soundbar, és az árát is meglepően jól tartja. Ritka az, amikor bekacsint 22 000 forint környékére, de a mostani Banggood leárazáson szerencsénk van.

A dizájnjába nem lehet belekötni, hiszen abszolút minimalista, mégis valahogy vonzza a szemet. A szövet előlap szinte bármilyen lakásba passzol, a kezelőszervek pedig a tetejére kerültek, de alig észrevehető módon, így nem szúrja ki a szemünket.

Meglepően jól tartja az árát a kütyü, így csak néha lehet kifogni olyan akciót, amikor viszonylag olcsón tudjuk megvásárolni. A Banggood Summer Prime Sale most elhozott számunkra egy ilyen pillanatot, a BGHU0661 kuponkóddal már 22 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megvásárolható szállítási költséggel együtt. Csehországi raktárból küldik, így nem fogja semmiféle plusz költség terhelni, ráadásul gyorsan ki is szállítják.

hirdetés