hirdetés

Sosem volt még ilyen olcsó a BlitzWolf gamer fejhallgatója

hír
Sosem volt még ilyen olcsó a BlitzWolf gamer fejhallgatója 1
írta: hajas
2021-11-13

A BlitzWolf nem csak a zene rajongóinak gyárt fej- és fülhallgatókat, hanem a gamereknek is. Most a BW-GH széria második tagjához, a GH2-höz szereztem egy remek kupont, így rekordalacsony áron szerezhetitek meg a készüléket a Banggood cseh raktárából, ingyenes és gyors szállítással.

A BW-GH termékcsalád első tagját, vagyis a GH1-et még a tavalyi nyár folyamán volt szerencsénk kipróbálni, és nagyon meg voltunk vele elégedve. Az utód is jónak ígérkezik, főleg, hogy rendkívül jó áron kapható most. A fejhallgató futurisztikus külsőt kapott, az oldalaira pedig egy-egy RGB LED csík került, ami szerintem baromi jól áll neki. A puha fülpárnáknak és a párnázott, állítható méretű fejpántnak köszönhetően hosszútávon is kényelmesen használható. 7.1-es hangzással vértezték fel, ami például FPS játékoknál nyújt hatalmas előnyt, hiszen pontosan hallani fogjátok, hogy merről közelítenek felétek az ellenfelek. A gyártó ígérete szerint nemcsak PC-kkel, hanem játékkonzolokkal is kompatibilis.

Két verzió közül választhattok, a jack kábelesért 6600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot, míg az USB-s modellért 7300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek, a kedvezményes árakért viszont használnotok kell a BGDBZ28 kuponkódot. Csehországból, díjmentesen és áfamentesen szállítja házhoz a futár.

hirdetés