hirdetés

Soha nem látott akcióban a Lofans vezeték nélküli vasalója

hír
Soha nem látott akcióban a Lofans vezeték nélküli vasalója 1
írta: SonkaMod
2021-11-29

A hazai boltok polcai is dugig vannak vasalókkal, ráadásul ez a háztartási eszköz már tényleg a filléres kategóriába esik. 10 000 forint alatt is olyan nagy a kínálat, hogy alig győzünk belőle válogatni. Sokszor persze nincs is igazán különbség az egyes modellek között. A Lofans YPZ-7878 viszont egy más kategória, mert ez a kínai vasaló vezeték nélkül is működik. Az előző heti Black Friday-en is akciós volt, de most még olcsóbb, mindössze 6500 Ft-ba kerül, és EU raktárból küldik.

Nagyon kevéssé elterjedt a vezeték nélküli vasaló, pedig a használata sokkal kényelmesebb, mint a hagyományosnak. Egy dokkolóval rendelkezik, amit be kell dugni a konnektorba, ugyanis a gép maga nem akkumulátoros, hanem a dokkolóján keresztül melegedik fel. A kerámialap sokáig tartja a hőt, így leemelve a dokkolóról, lehet használni, vezeték nélkül. Elég gyorsan, egy perc alatt felfűt, ha pedig kihűlt, akkor megint vissza kell helyezni pár másodpercre az állomására, de ez a művelet nem okoz gondot, mert amúgy is van, amikor le kell tenni a vasalót, mert például forgatni kell a ruhán.

A teljesítménye 1300 watt, állítható a hőmérséklete, mint az összes többi hasonló eszköznek, és vizet is tölthetünk bele, hogy gőzöljön. A dokkolóra lehet húzni egy átlátszó műanyag plexit, aminek a tetején van egy hordozó fül, így könnyű szállítani és tárolni is.

Tehát a Lofans YPZ-7878 egy teljesen hagyományos vasaló, csak éppen a dobozával és a vezeték nélküli funkciójával lepipálja a hagyományos társait. A Banggoodon általában 20 000 forint körüli összeget kérnek érte, de előző héten, a Black Friday-en jóval olcsóbb volt. Érdekes módon most még faragtak az árán 2000 forintot, így pedig a BGHU7878 kuponkóddal mindössze 6500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért meg lehet vásárolni, ingyenes szállítással, EU raktárból.

hirdetés