hirdetés

Roborock Q7 Max+ meglepően alacsonyra árazva

Jó az öreg a háznál

hír
Roborock Q7 Max+ meglepően alacsonyra árazva 1

Forrás: Aliexpress

írta: Don Kartács
2023-11-11

A Roborock Q7 Max+ a korábbi generációs közepes Roborock porszívó, de már az önürítős kategóriából, amit annak idején tesztelünk is. Leszámítva a folyadékok cseréjét, minden fontosat tud, az újabb generációnak leginkább csak „eye candy” újdonságai vannak. A szoftvere ennek is brutális, mindenféle falakat, zónákat lehet kipakolni, rajzol 3D térképet, van pin n go, össze-vissza lehet mindent variálni. Vicces, hogy a tavalyi 11.11 kapcsán is írtunk róla, most jóval alacsonyabb az ára a 11SALE30  + coin + spend&save akcióval 120 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek érte, EU raktárból, a szállítás 6 dollár.

A Roborock a Q7 Max önürítős verziója a Max+. Minden egyébben megegyeznek, csak ehhez a dokkoló egy önürítő, ami annyit takar, hogy takarítás után a gép portartályából átszippantja egy nagyobb tárolóba a piszkot, így pedig még ritkábban kell csak ránézni a berendezésre. Ez a modell már azt gondolom, hogy a legtöbb felhasználó igényeit maradéktalanul kielégíti. Itthon ezért a gépért legalább 188 000 forintot kérnek el, ami bizony nem kevés összeg, de érthető ez az árazás.

Kintről jóval alacsonyabb az ára, a 11SALE30  + coin + spend&save akcióval, 120 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek érte, EU raktárból, a szállítás 6 dollár.

hirdetés