hirdetés

Remek BlitzWolf légtisztítók kaphatók olcsón

Egyedi kuponokkal nyomhatjátok lejjebb az árakat

hír
Remek BlitzWolf légtisztítók kaphatók olcsón 1
írta: Don Kartács
2021-12-08

A BlitzWolf nemrég vezette be a BlitzHome almárkáját, amivel újabb szeletet szeretne kihasítani a piacból. A Home-ból kitalálható, hogy alapvetően háztartási eszközöket tartalmaz ez a kategória, itt találhatók a remek BlitzWolf légtisztítók is, de már BlitzHome néven. Eleinte nehezen hittem el, hogy ezek kompetitívek a Xiaomi eszközeivel, de aztán az élet bebizonyította, hogy azok, csak még olcsóbbak is. A BH-AP1-et a RendKinait01 kuponnal 26 800, míg a BH-AP1C-t a RendKinait02 kóddal 22 000 Ft-ért vihetitek haza. Mindkettő cseh raktárból érkezik, vagyis bőven megérkeznek még karácsony előtt.

A BlitzWolf BW-AP1 megegyezik a BlitzHome BH-AP1-gyel, illetve a BW-AP1C is a BH-AP1C-vel, ennek a gyakorlati oka az, hogy a termékek megjelenésének pillanatában a cég almárkája még nem létezett, később viszont ezek a modellek is átnevezésre kerültek. A BlitzWolf BW-AP1-ről tesztet is írtam, tulajdonképpen ez volt az első olyan BlitzWolf légtisztító, ami kicsit felkavarta a szegmensben az állóvizet, amit nagyrészt a Xiaomi termékei uraltak. Szóval bármelyik megnevezést is látjátok, ugyanarról van szó, maximum a nevük tér el egymástól.

BlitzHome BH-AP1C – Jól használható, de még nem okos modell

A BlitzHome BW-AP1C egy letisztult formavilágú Hajdú mosógépre hasonlít, de a jó minőség és az egyszerű kinézet miatt mindenféle lakásdizájnba könnyen illeszthető. 23,8×41 centiméteres méretei miatt bárhol elfér, akár még az íróasztalon is, de mivel könnyű mozgatni a csupán 3,3 kilogrammos tömegének köszönhetőn, ezért tetszés szerint pakolászhatjátok a lakásban. Több fokozatban tud üzemelni, maximumra kapcsolva óránként 220 köbméter levegőt képes megtisztítani, ami a gyártó szerint 24-30 négyzetméteres területre elegendő. Ez persze a maximum teljesítmény mellett értendő, de senki nem szereti ezeket ordíttatni, így én ennél kisebb helyiségbe helyezném el, illetve inkább vennék 2 db-ot, és járatnám őket kisebb fokozaton. Ezzel kapcsolatban egyébként két irányzat alakult ki, több kisebb berendezés vagy inkább egy nagyobb teljesítményű üzemeltetése. Mindkettő mellett szólnak érvek, én az előbbit preferálom, ebbe a vonulatba illik bele a BH-AP1C is.

De térjünk vissza magához az eszközöhöz, amit a tetején található érintőpanel segítségével tudjátok vezérelni, ahol akár időzíteni is tudjátok 1, 2, 4 vagy 8 órára, de itt találjátok a szűrő cseréjére figyelmeztető piktogramot is. 2 az 1-ben szűrővel vértezték fel, az első rétege a nagyobb szennyeződéseket, mint például az állatszőrt köti meg, míg a HEPA filter a legapróbb port és az allergéneket távolítja el a levegőből. Természetesen cseredarabot is lehet venni hozzá, amit ezen a linken értek el.

BlitzHome BH-AP1 – Az app alapú megoldás

Az előző modellel szinte mindenben megegyezik a BH-AP1, gyakorlatilag azonos a kinézete, az anyaghasználata és a kialakítása is. Van azonban egy lényeges különbség, ezt nemcsak a felső érintőpanelről lehet vezérelni, hanem képes a BlitzWolf saját appja mellett a Tuya és a Smart Life alkalmazásokhoz is kapcsolódni, és így innen is állítgathatók a funkciók. Ez még egy dologra lehetőséget ad, aki akarja, integrálhatja okosotthon rendszerekbe is az összes BlitzWolf/BlitzHome terméket ami okos, és így egy komplexebb rendszer integráns részét képezhetik ezek a légtisztítók is. Van még egy apró eltérés a BH-AP1C és a BH-AP1 között, az előbbi teljesítménye 3, utóbbié 4 lépcsőben állítható, de ez a gyakorlatban marginális jelentőségű.

A készülékeket most fantasztikus áron tudjátok megvásárolni, a BH-AP1-et a RendKinait01 kuponnal 26 800, míg a BH-AP1C-t a RendKinait02 kóddal 22 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vihetitek haza. Mindkettő cseh raktárból érkezik, vagyis bőven megérkeznek még karácsony előtt.

hirdetés