hirdetés

Remek áron kapható a Xanes biciklis lámpája a Banggoodon

hír
Remek áron kapható a Xanes biciklis lámpája a Banggoodon 1
írta: hajas
2021-11-14

A megfelelő világítás egész évben fontos a bicikliken, a mostani ködös időben pedig pláne. Szerencsére nem kell mélyen a pénztárcátokba nyúlnotok, ha egy jó minőségű LED lámpát szerelnétek a kerékpárotokra, ugyanis a Banggoodon a Xanes SFL-01 egy jó kuponnal megspékelve, szállítással együtt csupán 3400 forintba kerül.

Xanes lámpákat már mi is teszteltünk, nagyon meg voltunk velük elégedve, hiszen kiváló minőségük és alacsony áruk miatt nagyon megérősek. A Xanes SFL-01 is elég jóra sikerült, és ezt saját tapasztalatból mondom, hiszen én is lassan egy éve használom. A lámpa tetejére fényérzékelő szenzort szereltek, ami több okból is praktikus: egyrészt reagál a külső fényviszonyokra, így ahogy elkezd sötétedni bekapcsol, halvány fénnyel, majd ahogy egyre romlanak a látási viszonyok, úgy emelkedik a fényintenzitása a lámpának. Kapott mozgásérzékelőt is, ami négy perc mozdulatlanság után automatikusan kikapcsolja a világítást.

Ezeknek a funkciónak hála a kütyü nagyon jól gazdálkodik az energiával, így akár 6 órán keresztül is használhatjátok egyetlen töltéssel. Az 1200 mAh-s akkumulátort USB porton keresztül tudjátok megtankolni, ráadásul nem kell többé az elemcserével bajlódnotok. Legmagasabb fokozaton 600 lumenes fényerővel akár 100 méteres távolságba is elér a fénye, ami elég szép teljesítmény. IPX5-ös minősítésének köszönhetően még esős időben is bátran használhatjátok, nem fog baja esni.

Ha beírjátok a megfelelő mezőbe a BG88e15c kuponkódot, akkor mindössze 3400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell érte fizetnetek, ebben az összegben pedig már benne van az áfa- és vámmentes Banggood Express szállítási mód is.

hirdetés