hirdetés

Rekordalacsony áron kapható a BlitzWolf egyik légtisztítója

hír
Rekordalacsony áron kapható a BlitzWolf egyik légtisztítója 1
írta: hajas
2021-11-10

A fűtésszezon beköszöntével drámaian romlik a városok levegőminősége, sőt, gyakran veszélyesnek is minősíti az NNK. Nem véletlen, hogy éppen emiatt egyre többen szereznek be egy légtisztítót otthonukba. A legnépszerűbbek a Xiaomi termékei szoktak lenni, de érdemes más gyártók felé is kacsintgatni, például a BlitzWolf felé, hiszen az ő készülékeik sem rosszak. Most például kifejezetten jó áron szerezhetitek be a BW-AP2-t a 11.11-es akciónak köszönhetően.

A levegő tisztításáról egy többrétegű szűrő gondoskodik, ami áll egy előszűrőből, egy HEPA filterből, illetve egy aktívszenes rétegből. A kütyü képes WiFi hálózatra csatlakozni, így könnyedén felvehetitek a BlitzWolf, Tuya vagy a Smart Life applikációkba, melyek segítségével távolról irányíthatjátok, időzíthetitek, illetve csekkolhatjátok a levegő minőségét is.

Az AP2-ről készült részletes tesztünket ezen az oldalon találjátok, mindenképp olvassátok el. Ha pedig megtetszett a kütyü, akkor a BGDBD49 kóddal 31 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatjátok meg Csehországból, ingyenes szállítással.

hirdetés