hirdetés

Rég volt ilyen olcsó a Dreame V9 porszívó

hír
Rég volt ilyen olcsó a Dreame V9 porszívó 1
írta: hajas
2021-11-25

Már több mint 2 év eltelt azóta, hogy a Dreame bemutatta a V9 névre keresztelt akkumulátoros porszívóját. Eleinte még 70 000 forintot is elkértek érte, de szerencsére most a Black Friday akciónak köszönhetően 48 500 forintért megrendelhetitek a készüléket a Banggood cseh raktárából.

A Dreame V9 még 2019 nyarán járt szerkesztőségünkben, és akkoriban még 68 000 forintot is elkértek érte. Tudásához képest akkor sem volt rossz az árazása, de szerencsére azóta jelentősen olcsóbb lett. A kütyü egy töltéssel akár 60 percen keresztül is használható, ami bőven elegendő egy nagyobb lakás kitakarítására is. Szívóereje eléri a 20 000 pascalt, vagyis mindent felfal, ami az útjába kerül. A koszt a félliteres portartályába gyűjti össze, melyet néhány mozdulattal üríthettek. A kiáramló levegő egy többlépcsős szűrőrendszeren halad át, aminek az utolsó állomása a HEPA filter. A dobozában rengeteg kiegészítőt találtok, például atkaeltávolító és kétféle kefés fej is a csomag részét képzik.

A Dreame készülékét nagyon jó áron rendelhetitek meg Banggoodról, szállítással együtt is csupán 48 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell érte fizetni, ehhez azonban használni kell a BGCZBFDV9 kuponkódot. Csehországból postázzák, így néhány nap alatt kézbesíteni fogja nektek a porszívót a futár, további költségekkel pedig nem kell számolnotok.

hirdetés