hirdetés

Proscenic P10, egy jó budget porszívó hihetetlen áron

hír
Proscenic P10, egy jó budget porszívó hihetetlen áron 1

Forrás: Banggood.com

írta: SonkaMod
2022-10-12

Nem ez az első alkalom, hogy a Proscenic P10 baromi jó áron vihető el, de ez a mostani azért különleges, mivel mélyponton van a forint a dollárhoz képest, és még így is nagyon kedvező áron rendelhetjük meg. A P10 egy akkumulátoros állóporszívó, megfelelően nagy szívóerővel, teljesen jó akkumulátor idővel, mégis budget áron, hiszen ott spóroltak a konstrukción, ahol nem fáj a felhasználóknak, így pedig mindössze 42 500 Ft-ért megrendelhetjük a gépet.

Kétféle módon is lehet tölteni, egyrészt adnak hozzá egy fali dokkolót, de az aksija eltávolítható, így lehet közvetlenül is tölteni.

A Geekbuyingon nagyon kedvező áron lehet megrendelni ezt a modellt, és aki szeretne egy erős akkumulátoros porszívót olcsón, annak most nincs jobb választás. A GKBPRSCT10  kuponkódot kell hozzá felhasználni, így kerül mindössze 42 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba a gép. Külön örömre ad okot, hogy teljesen ingyen szállítják házhoz és EU raktárból küldik, tehát pár nap leforgása alatt a kezünkben is tarthatjuk, és semmilyen plusz költséget nem kell rá fizetni.

hirdetés