hirdetés

Ennél olcsóbb LiDAR szenzoros robotporszívó nincsen

hír
Ennél olcsóbb LiDAR szenzoros robotporszívó nincsen 1

Forrás: Geekbuying.com

írta: SonkaMod
2022-10-12

Aki újonnan vesz robotporszívót, az csak akkor válasszon nem LiDAR szenzoros gépet, ha tényleg szeretné nagyon olcsón megúszni a robot vásárlást és le tud mondani egy sor modern és hasznos funkcióról. Ezt azonban nem ajánljuk, mert egy kis felárral már létezik lézeres gép is, mégpedig a Proscenic U6 személyében, ami bizony olyan olcsó, mintha sokkal kisebb tudású gép lenne. Már 57 400 Ft-ért megrendelhetjük, és jelenleg ennél jobb áron nem is tudunk hasonló gépet ajánlani, de ez még tavaly is nagy szám lett volna, amikor minden sokkal olcsóbb volt.

5200 mAh-s akkumulátort tettek bele, de ha esetleg merülne, akkor magától visszatalál a dokkolójára, majd egy kis töltés után ott folytatja a takarítást, ahol abbahagyta. Viszont töltés nélkül is ígér rá a gyártó 150-200 perces üzemidőt, ami baromira nem kevés.

Már nem számít csúcsporszívónak ez a gép, de ez nagyon érződik az árán is, jelenleg ennél olcsóbb lézerszenzoros gépet nem tudnánk ajánlani, ez pedig már-már budget kategóriás áron fut. Geekbuyingon a PROSCU6  kuponkóddal lehet megrendelni EU raktárból, ingyenes házhozszállítással, mindössze 57 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért.

hirdetés