hirdetés

Profi minőségű Edifier Bluetooth-os polcsugárzó EU raktárból

hír
Profi minőségű Edifier Bluetooth-os polcsugárzó EU raktárból 1
írta: SonkaMod
2021-03-10

Az Edifier nem ma kezdte az audio eszközök gyártását, mára pedig már olyan rutint szerzett, hogy az összes terméküket nagyon szívesen használjuk. Legyen szó fül- vagy fejhallgatóról, esetleg nagyobb hangfalról, nem szokott csalódást okozni. Az árazásuk pedig nagyon jól pozícionáltak, mert azért nem budget kategória, de a minőséghez képest még így is nagyon megérősek. Már hazai szaküzletekben is egyre több az Edifier termék, de érthető módon a Kínából való rendelés még sokkal jobban megéri.

A hátoldalon lehet állítani potméterekkel a hangerőt, a basszust és a magas hangokat. Adnak hozzá egy távvezérlőt is, de azzal csak a hangerőt lehet állítani, illetve a hangforrást és a számváltást. Merthogy Bluetooth-szal szerelt a hangfal, tehát könnyedén összekapcsolhatjuk vezeték nélkül a telefonunkkal vagy számítógépünkkel. Ebből már látható, hogy egy aktív hangfalpárról van szó, tehát ehhez nem kell külön erősítőt vásárolni, mert az már alapból bele van építve. De vezetékkel is rácsatlakozhatunk, van rajta két pár RCA bemenet, egy optikai és egy koaxiális csatlakozó, továbbá egy mélynyomó kimenetet is kapunk, ha akarnánk fejleszteni a rendszert.

A hangrendszer több okból sem besorolható a belépőszintű eszközök közé, így ne is várjuk, hogy utánunk vágják egy húszasért. A magyar forgalmazók jellemzően 65 és 100 ezer forint közé lövik az árát, de nagyon nagy a szórás. A Banggoodon a BG50DBA kuponkóddal most nagyon jó vásárt csinálhatunk, mindössze 43 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhető, és EU raktárból szállítják. A posta teljesen ingyenes hozzá, és egészen gyors is. Ennyi pénzért bombaüzlet az Edifier R1850DB.

hirdetés