hirdetés

Partyhangszóró, ami olcsón is jó

Az Airaux AA-DH1 vihető kiemelkedően jó áron

hír
Partyhangszóró, ami olcsón is jó 1

Forrás: Banggood.com

SonkaMod
írta: SonkaMod
2022-11-08

Igazán friss termék az AirAux AA-DH1, olyannyira, hogy a tesztünkön még alig száradt meg a digitális nyomdafesték. A gyártó ezzel a boomboxszal sikeresen alkotott valami olyat, ami bizony jó, és olcsó is. Ám a megjelenésekor még nagyon drága volt, de a mostani 11.11-es akcióban überelhetetlenül alacsony árat kaptunk hozzá egy kuponnak köszönhetően.

Érdemes elolvasni róla a tesztünket, hiszen csupa érdekes dolgot írunk benne erről a termékről, de aki csak annyit akar tudni, hogy a mostani árán megéri-e, akkor megsúgjuk, hogy nagyon. A konkurencia mind drágább, ez pedig szépen szól és extrákkal is büszkélkedhet, mint például a hangulatvilágítás.

Még soha nem volt ennyire olcsó ez a hangszóró, mint most. Kezdetben még simán 40 000 forint felett adták, most pedig a BGHIFG211  kuponkóddal már mindössze 24 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, amire nem túlzás azt mondani, hogy fantasztikus, főleg, hogy a kiszállítás EU raktárból is teljesen ingyenes.

hirdetés