hirdetés

Oneplus bejelentés – Elsőre elég beteg, és másodikra is

hír
Oneplus bejelentés – Elsőre elég beteg, és másodikra is 1
írta: Don Kartács
2020-03-03

A OnePlus rejteget egy ideje valamit, amiről nem voltak hajlandóak lényegi információkat közölni, csak egy gyors snittes, összevágott videót nézhetett meg a nagyközönség. A bejelentés dátuma a mai napra esett, ezért alig vártam, hogy leleplezzék ezt az „izét”. Aki nem tudná mi ez, annak nem lövöm le a poént, a cikk végén viszont ott lesz a megoldás.

Ez a cucc inkább az Elon Musk Boring Company lángszórójának vonalába illeszthető termék, mint a OnePlus eddigi cuccai közé.

Ez ugyanis egy „Snowbot”, vagyis egy olyan hógolyókat lövöldöző, 5 G képes, telefonról irányítható robot, amit majd a rajongók is kipróbálhatnak 2020 március 9-én.

Ehhez a hivatalos oldalt kell mobileszközön betöltenetek, majd a felugró linken regisztrálnotok. A 4 db Snowbot csatája március 9 és 12 között a nap 24 órájában egyfolytában fog zajlani, egy-egy menet néhány percet vesz igénybe. Mindenki egyszer játszhat, ezt vegyétek számításba. Aki pedig éppen Lapföldön tartózkodik, az akár személyesen is szemügyre veheti a berendezéseket.

hirdetés