hirdetés

Olcsó Tronsmart cuccok a Geekbuyingon – Frissítve

hír
Olcsó Tronsmart cuccok a Geekbuyingon – Frissítve 1

Forrás: Geekbuying.com

írta: Don Kartács
2022-07-25

Miben erős nagyon a Geekbuying? Természetesen mindenféle Tronsmart cuccban, ebből került elő néhány újabb darab. A Tronsmart Element T6 és az Element Mega hangszórók is ismerősek lehetnek számotokra, az egyik egy jó kis műhelyhangszóró, a másik pedig egy kellemes partihangszóró. Mindkettőhöz van kupon, és európai raktárból érkeznek, ingyenes szállítás mellett.

Tronsmart Element Mega – Szolidabb, de jobb képű

Az Element Mega teljesen más dizájnt kapott mint a T6 Max, ez inkább egy visszafogott mini virágosláda eleganciájával dolgozik. Ebből ki is derül, hogy ez nem körsugárzó, csak előre nyomja a zene-bonát, viszont ez is ismeri a TWS technológiát, így 2 darab képes sztereó hatást létrehozni, ahogy az a tesztemből is kiderül. A teljesítménye maximum 40 W, de sosem az ordítás a lényeg, hanem a hangminőség, amiben viszonylag jól teljesít az Element Mega, hiszen ez is rendelkezik a Tronsmart által levédetett SoundPulse technológiával.

Tapasztalataim szerint ez is ellenáll a folyadékoknak és a pornak, viszont az IP szabványról mélyen hallgat a gyártó. Szokásos Tronsmart vívmány a hosszú üzemidő – 15 óra egy feltöltéssel – és a mindenféle hátoldali bemenet, így nemcsak BT 5.0-n keresztül, de micro SD kártyán át is bevihettek zenéket, illetve van rajta line in bemenet is, ha valaki jack kábelt használna. Aki viszont maradna a Bluetooth-nál, annak jó hír, hogy NFC modul is rendelkezésre áll. A hangszóróért az NNNTSMEGA9TH  14 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek, és a megszokott EU raktáras ingyenes szállítás itt is adott.

Megemlíteném még, hogy kijött a fenti hangszórók legújabb nagytestvére a Tronsmart Force Max, ami már 80 W-os, és gőzerővel zajlik a tesztje, szóval hamarosan erről is hírt adunk, így érdemes néha visszanézni az oldalra. Addig is aki rámenne, az a NNNTSFMAX  kuponnal 35 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért viheti a hangszórót lengyel raktárból.

hirdetés