hirdetés

Olcsó, GPS-es Amazfit okosóra 15 000 Ft alatt

hír
Olcsó, GPS-es Amazfit okosóra 15 000 Ft alatt 1
írta: SonkaMod
2021-06-23

Az Amazfit okosórái azért tudnak nagyon sikeresek lenni, mert sokat tudnak, de abszolút elérhető áron. A szerkesztőség majdnem mindegyik tagjának van egy Amazfitje, de nincs két egyforma. Ez remekül megmutatja, hogy milyen sokszínű termékcsaláddal rendelkezik az Amazfit. Az Aliexpress Summer Sale egyik legjobb okosórás választása a Bip U Pro, amit rendkívül alacsony áron kínálnak, pedig remek készülék, amiben már GPS is van.

Az akkumulátora papíron 9 napot bír, de ez abban az esetben igaz, ha csak alig használjuk. Tesztünk során valós mérést is készítettünk, és körülbelül 4-5 nap jött ki, ha sportolunk is vele. Az óra nemcsak edzésre jó, hanem mutatja az értesítéseket, lehet zenét vezérelni vele, időjárást mutat, stresszszintet mér, női ciklust követ és ezekhez hasonlók. A teljes listához érdemes róla elolvasni a részletes tesztünket.

Az Aliexpress Summer Sale keretein belül rendkívül jó áron lehet hozzájutni az órához. Jellemzően 18-20 000 forint körül szokott alakulni az ára, de most mindössze 14 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért el lehet hozni. Ehhez fel kell használni az EPN6 kuponkódot, valamint egy 7$-os store kupont. Háromféle színben is megrendelhetjük és EU raktárból küldik, így semmiféle plusz költség nem fogja terhelni és a szállítási idő is mindössze csak hét munkanap.

hirdetés