hirdetés

Nagytartályos párásítógép árát verték agyon

hír
Nagytartályos párásítógép árát verték agyon 1
írta: Don Kartács
2021-11-25

Nyáron általában jobb a lakások levegője és a páratartalma is. Ilyenkor hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy jönnek majd a hideg hónapok, amikor száraz lesz a benti levegő a fűtés miatt, és kellemetlen lesz a levegővétel is. A száraz levegő okozhat szemviszketést, köhögést és még a meghűlésnek is nagyobb a valószínűsége. A BlitzWolf erre kínál megoldást a BW-SH4-gyel ami egy extra nagy tartállyal – 7,5 liter – szerelt modell, ráadásul korábban 18 000 Ft-ot kértek érte, most meg a BGBFD17 kuponnal lenyomható az ár 13 100 Ft-ig. Ez így elég finom vétel, főleg hogy ingyenes szállítás mellett küldik, cseh raktárból.

A BlitzWolf is már egészen széles termékpalettával rendelkezik, ami a párásítókat illeti. Van nekik kicsi, nagy, okos és buta variánsuk is. A BW-SH4 nagy, de buta. Ez nem azt jelenti, hogy rossz lenne, csak annyit, hogy nem lehet távolról vezérelni és okosotthon rendszerbe beépíteni, viszont a 7,5 literes víztartálya nagyon nagy és még olcsó is a cucc. A teljesítménye maximum 280 ml/óra, így pedig folyamatos üzem mellett is elmegy 26 órát, ami kategóriaelső érték. Viszonyítási alap a hasonló árkategóriában található Xiaomi Mijia párologtató, aminek a tartálya 19 óra után kifogy.

A megadott működési időnél egyéként tapasztalataink szerint ezek jóval tovább húzzák, ugyanis a felhasználók nem fogják folyamatosan maxon pörgetni, hanem lekapcsolják a kívánt páratartalom elérésekor. Bár a gép nem okos, azért van rajta egy digitális kijelző, ahol mutatja a páratartalmat, és itt be is állíthatjátok neki, hogy milyen értéket tartson. A legfontosabbakat a gépen gombokkal is állíthatjátok, de van hozzá egy távvezérlő is, amivel a fotel kényelméből vezérelhetitek.

A kinyomott pára még folyékony víz formájában sterilizálásra kerül a gépben UV fény segítségével, ez pedig 99%-os hatékonysággal működik.

A nagyméretű párásító berendezések között a BlitzWolf BW-SH4 egy igazi ár/érték bajnok az olcsósága miatt. Ha nem vágyunk az okostelefonos vezérlésre, akkor még igazi kifogásolni valót sem találunk rajta. Csehországi raktárból, a BGBFD17 kuponkóddal mindössze 13 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért kapható. Áfaköltség természetesen fel sem merül a Banggood esetében, a postázásnak nincs díja, a kiszállítást pedig futárszolgálat végzi.

hirdetés