hirdetés

Most érdemes lecsapni a BlitzWolf BW-EO1 sütőre

hír
Most érdemes lecsapni a BlitzWolf BW-EO1 sütőre 1
írta: hajas
2021-12-08

Rengeteg konyhai gépet dobott piacra a BlitzWolf az elmúlt időszakban, amiket nagy lendülettel le is teszteltünk. Kifejezetten megjött a főzéshez a kedvünk, miután kipróbáltuk a BW-EO1 sütőt, amivel gyakorlatilag egy teljesértékű beépített megoldás is kiváltható, ráadásul könnyen mozgatható, ha például a telekre akarjátok kivinni, ősszel pedig visszahozni. A RendKinait11 kóddal 25 500 Ft-ért vihetitek haza, cseh raktárból, ingyenes szállítás mellett.

Mivel elég nagy az űrtartalma, gyakorlatilag ki lehet váltani vele egy teljesértékű sütőt,

például a telken vagy a szőlőben, de műhely sütőnek is teljesen el tudjuk képzelni. Mivel szélesebb de nem annyira mély, mint egy hagyományos beépíthető megoldás, a szélesebb tepsik is beleférnek, így sütöttünk benne egy nagy adag sajtos csirkét. Egy 250 grammos kenyeret egyenesen elnyel, szerintem egy kilós is elférne benne, ha ügyesek vagytok, és mivel van hozzá több tepsi és rács is, így melegszendvics, mini pizza és hasonlók tömeges legyártására is kiváló, ha a haverok átugranak. Viszonylag ritka funkció, hogy egy grillcsirke nyársat is képes forgatni, és bár manapság ritkán csinálnak az emberek ilyet, egyrészt itt a lehetőség, másrészt pedig egy kis kreativitással mást is fel lehet fűzni a tüskékre. Ami még tetszett, hogy a beépített sütőnkkel ellentétben sokkal hamarabb bemelegedett, így nem kell annyit szöszölni az előmelegítéssel.

A készüléket hamar megkedveltük, néhány apróságot leszámítva szinte hibátlannak mondható. Ha ti is szeretnétek egyet, akkor vásárlás előtt írjátok be a megfelelő mezőbe a RendKinait11 kuponkódot, így 25 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg a sütőt a Banggood cseh raktárából, ingyenes szállítással.

hirdetés