hirdetés

Morzsaporszívó és robotporszívó is egyben a Haier Tab P70

hír
Morzsaporszívó és robotporszívó is egyben a Haier Tab P70 1
írta: SonkaMod
2021-10-25

A Haier gigakonzorciumtól származó egyik kedvenc termékünk a TAB P70 robotporszívó, ami egy ritka, nem túl ismert típus Európában, hiszen leginkább a kínai és az orosz piacra szánták. A TAB a gyártója ennek a gépnek, ami egy Haier fiókcégnek mondható. A robotporszívó az egyik legérdekesebb konstrukció, amit láthattunk eddig a témában, mert morzsaporszívóként is használható. Az ára jelenleg egészen fantasztikus, mindössze 69 000 forintba kerül Bangoodról rendelve.

Két igen fontos funkciója van, amit érdemes megemlíteni, és a konkurenciánál ilyet még nem láttunk. Az egyik, hogy a forgókeféjébe beépítésre került egy vágóél, ami úgy mozog, mint a hajvágógépek kései, és ezek elvágják a földről felszippantott hosszú hajszálakat, és nem csavarja maga köré, hanem aprítva bekerül a portartályba. A másik extra funkció, hogy motorként egy morzsaporszívó van benne, ami egy mozdulattal kipattintható belőle. Gyakorlatilag ez adja a gép lelkét, amit aztán kézi használatra is alkalmazhatunk. Elképesztően jó ötlet, csoda, hogy erre a konkurencia még nem harapott rá.

A 2020-ban megjelent gép most kifejezetten alacsony áron vásárolható meg, a kezdeti 500 dolláros árától már fényévekkel távol van, Banggoodon a BGCZTRAB kuponkóddal már 69 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért meg lehet rendelni. Extra jó hír, hogy csehországi raktárból küldik, és ingyenes hozzá a szállítás is, de érdemes gyorsan rendelni, mert már csak pár darab van belőle készleten.

hirdetés