hirdetés

Még olcsóbb lett a BlitzWolf BW-WTR01 okos öntöző

hír
Még olcsóbb lett a BlitzWolf BW-WTR01 okos öntöző 1

Forrás: Banggood.com

írta: Norbi
2022-04-06

A készülékről már többször írtunk, a mostani cikkünknek az adta az apropóját, hogy most még jobban levitték az árát. Ha az előző akcióban lemaradtatok róla, most mindenképpen érdemes beszerezni, hiszen ára most csak 13 100 Ft, egy nagyon okos, sokat tudó kütyü, továbbá kiegészíthető további szenzorokkal, amivel még hatékonyabbá tudjuk tenni az öntözést, sőt még csepegtetős rendszerekhez is használható, mert az átáramló víz mennyisége is állítható 5 l/perc és 35 l/perc között.

Opcionális kiegészítőként 8300 Ft-ért rendelhető hozzá a BlitzWolf BW-DS04, ami egy, a föld  nedvességtartalmát, valamint a páratartalmat mérő eszköz, ez össze tud kapcsolódni az öntözőrendszerrel, és tudja vezérelni a locsolást. Például, ha már elég nedves a föld, akkor le tudja azt állítani. Talán felesleges is megemlíteni, de az összes eszköz por- és vízálló. Egy hubhoz négy vezérlőt is lehet kapcsolni, így az elosztó nélkül is vásárolható az eszköz.

A teljes szett a hubbal együtt a BGc489bf kuponkóddal most csak 13 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint). ingyen szállítással kínai raktárból, ebben az árban már az áfa is benne van, semmilyen más költség nem terhelni a vásárlást.

 

hirdetés