hirdetés

Okostelefonnal vezérelhető a BlitzWolf BW-WTR01 öntözőrendszer

hír
Okostelefonnal vezérelhető a BlitzWolf BW-WTR01 öntözőrendszer 1
írta: SonkaMod
2021-08-25

Bár lassan már kifutunk a nyári szezonból, a BlitzWolf mégis most dobja csak piacra az öntözőrendszerét. Az eszköz valójában egy időzítő, pont azt tudja, mint a hasonló ilyen kütyük, tehát be lehet rajta állítani, hogy mikor menjen a locsolás, csak éppen ez okostelefonnal vezérelhető. A rendszer elég jó áron rendelhető, és további kiegészítők is fognak hozzá érkezni a jövőben.

Az applikációban be lehet állítani pontosan, hogy a rendszer mikor nyisson, és mikor zárjon. Sőt, még csepegtetős rendszerekhez is használható, mert az átáramló víz mennyisége is állítható 5 l/perc és 35 l/perc között. Ha esik az eső, akkor egy kattintással késleltethetjük a mesterséges öntözést 24, 48 vagy akár 72 órára. A későbbiekben meg fog jelenni a BlitzWolf BW-DS04, ami egy, a föld  nedvességtartalmát mérő eszköz lesz, de jelenleg még nem elérhető. Ennek az lesz a feladata, hogy össze tud kapcsolódni az öntöző rendszerrel, és tudja vezérelni a locsolást. Például, ha már elég nedves a föld, akkor le tudja állítani.

Egyelőre a BlitzWolf BW-WTR01 érhető csak el, ami a hubbal együtt, a BGBWTR01 kuponkóddal körülbelül 16 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, csak az öntöző pedig 12 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhető. A nedvességmérő szenzornak egyelőre nem ismert az ára. Ha több öntözőt veszünk, akkor elég drága tud lenni egy BlitzWolf rendszer, de ha az elosztót (amennyiben kell) a vezérlő után szereljük, akkor csak a hubos szettet kell vásárolni, aminek nem rossz az ára, tekintve, hogy itthon a hasonló kütyük sokkal drágábbak.

hirdetés