hirdetés

Még nem volt ennél olcsóbb a piszok erős Jimmy porszívó

hír
Még nem volt ennél olcsóbb a piszok erős Jimmy porszívó 1

Forrás: jimmyglobal.com

írta: SonkaMod
2023-02-09

A Jimmy sikeresen felnőtt a Dysonhoz, de sajnos minden téren, így az árazásuk is egyre „nyugatiasabb”. A legeslegjobb modelljeik már nem semmi tételek, így mondhatni, hogy az ár/érték arány egy kissé romlott. A JV85 Pro viszont még egy olyan modell, ami már csúcsminőséget képvisel, de megfizethető áron. Naná, hogy ez sem pár tízezer forint, de 86 400 forintért megrendelhető, ennyit pedig simán megér.

Amiben pedig verhetetlen a gép, az a kiegészítők nagyon széles tárháza. A toldócsővel kell kezdeni a felsorolást, ami kis extrát is rejt, mert a felénél meg lehet törni, így pedig sokkal egyszerűbb a bútorok alatti takarítás. Természetesen motoros forgófejet adnak hozzá padlótakarításhoz, de atkaeltávolító motoros fej is jár hozzá. A többi csipcsup dolog is fontos azért, háromféle kefés fej van a csomagban és egy további könyök. A sima töltő mellé betettek még egy fali dokkolót is, amivel szintén lehet tölteni a porszívót. Az egyik legjobb kiegészítő pedig a flexibilis cső, amivel nagyon kényelmesen lehet például autót takarítani.

Nem is kérdés, hogy a JV85 Pro egy felsőkategóriás eszköz, de megfizethető az ára, így elég nagy népszerűségre tett szert. A Geekbuyingon elég kedvező áron rendelhető, ennél olcsóbb talán még nem is volt. A JV85PRO5  kuponkódot kell hozzá felhasználni, és így már 86 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megrendelhető. A webshop európai raktárból küldi a gépet, teljesen ingyenes, futárszolgálatos házhozszállítással, az ár pedig természetesen tartalmazza az áfát is, tehát semmilyen plusz költséggel nem kell számolni. A gépről részletes tesztünk is elérhető, azt mindenképp érdemes átfutni.

hirdetés