hirdetés

Még 7000-rel olcsóbb a BlitzWolf vákuumos turmixgépe

hír
Még 7000-rel olcsóbb a BlitzWolf vákuumos turmixgépe 1
írta: Don Kartács
2021-11-27

Többször írtunk már a BlitzWolf turmixgépeiről, de mindig tudják még egy kicsit lejjebb vinni az árat, így újra meg újra érdemes elővenni a témát. Ezúttal a komolyabb, vákuumos BW-CB2-nek vitték történelmi mélypontra az árcéduláját, a BGBFFCB2 kuponkóddal 32 500 Ft-ért lehet megvásárolni cseh raktárból, áfamentesen, ingyenes szállítással. Ez az előző árnál is 7000 Ft-tal olcsóbb, és ezzel a cuccal ipari mennyiségben lehet pl. smoothie-t készíteni.

A párommal nagy smoothie készítők vagyunk, mert viszonylag egyszerű elkészíteni mindenféle turmixot, egészséges és laktató is. Nem kell bele más, mint gyümölcs, méz és egy kis mandulatej, és máris kész a cucc, és remekül el lehet vele űzni az éhséget. Aztán ott vannak a krémlevesek, amiket szintén könnyű elkészíteni némi turmixolással, ezekhez remek partner a Farkasos termék.

BlitzWolf BW-CB2 teljesítménye 1500 watt és 1,5 literes turmixtérrel rendelkezik. A sebessége 10 lépcsőben állítható, a kisebb sebességek a zöldségek, gyümölcsök és egyéb puha állagú összetevők összeturmixolására jó, míg a magasabb fokozaton megbirkózik a magvakkal és még akár a jéggel is, így már jeges smoothiek és italok is készíthetők vele.

A működési időt a felhasználó állíthatja be, de vannak előre generált módok, mint például a jég, smoothie, magok, leves és tisztító mód. Az utóbbi úgy működik, hogy vizet és minimális mosószert kell beleönteni, majd lemegy az automatikus tisztítási program. Ez után már csak el kell öblíteni a kancsót és tiszta is a gép.

Nagyon fancy funkció a vákuumos működés, ami annyit tesz, hogy a turmixtérből kiszívja a gép a levegőt, így abból kikerül az oxidációért felelős oxigén, ez pedig oda vezet, hogy az oxidálódásra hajlamos tápanyagok hosszabb ideig maradnak benne az ételben, mint például a C és egyéb vitaminok, továbbá az eredeti szín és aroma is jobban megmarad így. Ha megnézzük, hogy mi történik egy szelet almával a szabad levegőn (bebarnul), akkor máris érthető, hogy miért van értelme az oxigénmentes környezetnek bizonyos tápanyagoknál. További érdekes funkciója a gépnek, hogy egy hatalmas felnyitható védőkupola van rajta, ami remek hangszigetelő, így sokkal halkabb a gép működése.

Egy hasonló tudású, vákuumos gép itthon minimum 100-110 000 forintba kerül. Ilyen eszköz például a Tefal BL985A, de annak csillagászati az ára. A BlitzWolf kütyüje megjelenéskor is mindössze 54 000 forint volt, ami az itthon kapható konkurenseknek mindössze a fele. Most viszont még olcsóbban, 32 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vehető meg EU raktárból a BGBFFCB2 kuponkód használatával.

hirdetés