hirdetés

Előrendelhetők a BlitzWolf konyhai turmixgépei

Nemcsak jók, hanem olcsók is

hír
Előrendelhetők a BlitzWolf konyhai turmixgépei 1
írta: SonkaMod
2020-12-02

A turmixgépek extrém széles árskálán mozognak itthon, amiből következik, hogy létezik belőlük teljesen egyszerű, puritán megoldás és méregdrága, száznyelven beszélő aranyozott luxus gép is. Az egyik hazai árösszehasonlító oldalon 5000 forint a legolcsóbb, és 1,6 millióba kerül a legdrágább modell. A BlitzWolf a középutat választotta, nem a gagyi, párezres kategóriába tör be, hanem inkább a sok tízezresbe, de a jól megszokott, alacsony, BW-féle árazással. Tehát a gépeik nem buták, hanem kifejezetten fejlettek, de az árazásuk egyáltalán nem szállt el. A Banggoodon EU raktárból előrendelhetők, kis mázlival még karácsonyig is megérkezhet, de azért ez már nagyon necces, mert dec. 14-ig adják őket fel.

Még eggyel komolyabb gép a BW-CB2, ami nagyon hasonlít a CB1-re, csak éppen dupla hangszigeteléssel látták el, és vákuumos is. Az előbbi annyit jelent, hogy egy plusz búra került a turmix részre, ami csillapítja a zajt. Ez az alkatrész nagyon kifinomult, ajtós megoldással tudunk a turmix részhez hozzáférni. A vákuum az még ennél is sokkal izgalmasabb funkció. A lényege az, hogy a gép ki tudja szívni az oxigént (nyilván igazából a levegőt) a turmixtérből, így az oxidálódásra érzékeny tápanyagok hosszabb ideig maradnak benne az ételben. Ilyen összetevő például a C és egyéb vitaminok és antioxidánsok. Az eredeti szín és aroma is könnyebben megtartható ezzel a technológiával.

Az olcsóbbik (BW-CB1) variáns 38 200 forintba kerül előrendelési akcióban, ami egyáltalán nem sok pénz érte, tekintve, hogy itthon egy időzíthető, állítható erősségű, 1500 wattos, előre beállított programokkal ellátott gép minimum 50-60 ezer forintba kerül.

A BW-CB2 igazi nagyágyú, rengeteg funkcióval, vákuum technológiával és extra hangtompítással, amit most előrendelésben 54 000 forintért lehet megvásárolni. Az itthon kapható gépek közül lehet pár példát mondani, amik ezeket a funkciókat tudják. Ilyen például a Tefal BL985A és a Bosch MMBV625M gépek, amik jellemzően 100-110 ezer forintba kerülnek. Tehát a BlitzWolf eszköze nem is kérdés, hogy nagyon jutányos áron rendelhető. Aki kicsit is többre vágyik, minthogy egy darab almát leturmixoljon havonta, mindenképp gondolkozzon el a Kínából rendelésen, mert megéri.

hirdetés