hirdetés

Kuponnal a BW-AS4 Bluetooth hangszóró is olcsóbb

hír
Kuponnal a BW-AS4 Bluetooth hangszóró is olcsóbb 1
írta: Atika
2021-11-28

A BlitzWolf dizájnban erős hangszórójának leginkább az árába tudtunk belekötni, amikor megjelent, de azóta szerencsére ez is mérséklődött. Egy fiatalos kinézetű, a lakásunk bármely pontján jól mutató Bluetooth-os termék, amely még TWS képes is, így egyszerre kettőt is össze tudunk kapcsolni belőlük.

A hangszóró egyértelmű ismertetőjegye a félig átlátszó váza. A felső kétharmada a kütyünek áttetsző plexi, ami mögött egy állítható színű RGB LED panel látható, valamint a mély hangokért felelős mélynyomó, ami felfelé irányul. Az alsó harmadában vannak a kisebb hangszórók, amik körben helyezkednek el, így biztosítva a 360 fokos hangzást. Az akkumulátora 2000 mAh-s, amivel 5 órán keresztül tudunk zenét hallgatni. Ha rendelkezünk két darab AS4-gyel, akkor összeköthetjük őket vezeték nélkül, és így sztereóban is működtethetők.

Bluetooth 5.0 segítségével tudunk rácsatlakozni, ennek a fejlett technológiának köszönhetően pedig csak minimális a késleltetése. A hangszórók összteljesítménye 20 watt, ami ebben a kategóriában viszonylag nagynak számít, de nem kiemelkedően.

Jelenleg cseh raktárból elérhető a termék, ami gyors szállítást jelent, ráadásul ezért fizetnünk sem kell. A tesztünk ideje alatt elég magas volt az ára, de most a BGCZASP4 kuponnal 11 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, ezért az árért, pedig már megéri megvásárolni.

hirdetés