hirdetés

Komoly Minisforum mini PC vásárolható kuponnal

hír
Komoly Minisforum mini PC vásárolható kuponnal 1

Forrás: Banggood

írta: SonkaMod
2023-04-05

A Minisforum kínálatából már próbáltunk egyet, és az egy nagyon jól összerakott, minőségi számítógép volt, tehát szívesen ajánljuk a gyártó többi termékét is. Mini PC-kben nagyon erősek, igazán jó konfigurációkkal rendelkeznek, most ezek közül a HM50-es modellt érdemes megvásárolni, mert kuponos akcióban fantasztikus áron adják. A Ryzen 5-ös gép 16 GB RAM-mal és 512 GB-os SSD-vel már csak 138 000 forintba kerül.

A gép mindössze 13x13x5,5 centiméter és adnak hozzá beépítőkeretet is, amivel monitorok hátuljára lehet felcsavarozni. Alapból rajta van a Windows 10 Pro operációs rendszer, ami jogtiszta, és valószínűleg frissíthető a legújabb verzióra.

A Minisforum HM50 általában egy kicsit drágább, mint a hasonló tudású kínai konkurensek, de most kuponnal nagyon kedvező áron rendelhető. A BG3b9eb1  kódot kell bemásolni hozzá, amivel a vételár csak 138 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint). lesz, ingyenes házhozszállítással. Ennyiért elképesztően jó vétel, az egyetlen negatívuma, hogy a tápja amerikai csatlakozós, de ezt egy filléres átalakítóval orvosolhatjuk, illetve másik Type-C-s PD töltőt is használhatunk hozzá.

hirdetés