hirdetés

Kivezető áron kapható az Amazfit T-Rex okosóra

hír
Kivezető áron kapható az Amazfit T-Rex okosóra 1
írta: SonkaMod
2021-05-19

Teljesen abszurd, ami az Amazfit T-Rex okosórának az árával történik. Ugyan megjelent már a második generáció meg egy csomó más óra is azóta, hogy kijött a T-Rex, de akkor sem indokolt ennyire olcsón adni. Szinte minden hónapban történik egy nagy áresés a kütyünél. Megjelenésekor 50-60 000 Ft volt, aztán idén februárban már 30 000 alatt volt az ára, egy hónapja 26 000 volt, most pedig már csak 22 000 Ft szállítási költséggel együtt.

A 390 mAh-s akkumulátorával takarékos üzemmódban a két hét üzemidő is kijöhet, de GPS használat mellett ez nyilván drasztikusan csökken. Az óra folyamatosan számolja a lépéseket, időjárás előrejelzést ad, értesítésekről küld üzenetet (maga az értesítés szövege nem jelenik meg), ébreszt, figyeli az alvásunkat és lehet vele zenelejátszót vezérelni.

Nyilván már nem csúcstechnika a T-Rex, de egy alap GPS-es órának teljesen jó és ennyi pénzt simán megér. Banggoodon jelenleg 22 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért lehet megrendelni a BG224925 kuponkóddal az áfa- és vámmentes EU Priority Line szállítási móddal együtt.

hirdetés