hirdetés

Kipróbált AirAux gamer fejhallgató akciós a Banggoodon

hír
Kipróbált AirAux gamer fejhallgató akciós a Banggoodon 1

Forrás: Banggood

írta: SonkaMod
2023-02-15

A tavalyi évben dobta piacra az AirAux az AA-ER6-os fejhallgatót, amit az állításuk szerint kifejezetten játékosoknak szánnak. Amint lehetett le is teszteltük az olcsó fejhallgatót, és ugyan nem került fel a leginkább kedvelt audió eszközök listájára nálunk, az áráért cserébe korrekt minőséget kapunk. A Banggoodon most egy kuponkóddal  olcsóbban megrendelhető, ami azt jelenti, hogy igencsak kedvező áron lehet megvásárolni, mindössze 9900 forintért.

Az AirAux gamer fejhallgatója egy vezeték nélküli darab, a kialakítása over-ear, tehát teljesen körbeölelik a párnák a fülünket. Egy-egy 4 centiméteres dinamikus meghajtó felel a muzsikáért, de használhatjuk headsetként is, nemcsak fülesnek. A mikrofonja előrenyúlik a szájhoz, így jó minőségben tudja továbbítani a hangunkat, és ez a mikrofon le is csatlakoztatható, ha éppen nem akarjuk használni.

Ez a funkció mutatja, hogy játékra tervezett, de a jó mikrofonos tulajdonságok nem elhanyagolhatók meetingelés vagy egyszerű telefonbeszélgetés során sem.

Bluetooth 5.2 szabványt használ a vezeték nélküli csatlakozásra, de jack csatlakozóval is ellátták, hogy kábellel is lehessen használni. Fejeshez méltón remek az üzemideje, 45-50 órát ad meg rá a gyártó, tehát egy munkahetet kényelmesen le lehet hozni vele. Furcsa mód került rá TF kártya olvasó is az offline zenehallgatáshoz, de ez a valóságban azért elég erőltetett funkció, 2023-ban nem valószínű, hogy ezt sokan kihasználnák. Ami viszont sokkal fontosabb, hogy össze lehet csukni, tehát egészen jól szállítható, az RGB LED világítás pedig dob egy kicsit az összképen, de nem tolták túl a vizuális orgiát.

A fülest amint lehetett mi is kipróbáltuk, így a tesztünkben minden lényeges információ elolvasható róla. Alapvetően bőven érződik rajta, hogy nem prémium termék, viszont a hangja ennyi pénzért rendben van, a mikrofonja meg az üzemideje pedig nagyon jó. A Banggoodon jelenleg 9900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megrendelhető a BGHUFEBF3  kuponkóddal, így még a lélektani 10 000 forintos ár alatt megvásárolható. A szállítás ingyen jár hozzá és semmilyen plusz költség nem merül fel a rendeléssel kapcsolatban.

hirdetés