hirdetés

Kijött az új, erősebb N-one tablet, kedvező áron

hír
Kijött az új, erősebb N-one tablet, kedvező áron 1

Forrás: Geekbuying

írta: SonkaMod
2023-02-16

Az N-one még egy gyerekcipőben járó gyártó, az első készülékük egy olcsó kis tablet volt, ami ugyan nem lett hatalmas gurítás, ár/érték arányban azért nem volt rossz. Most előálltak egy újabb konstrukcióval, ami már lényegesen erősebb és éppen ezért drágább is. A tablet igyekszik megtámadni a középkategóriát, és a tudását nézve azt hiszem, hogy sikeresen. A Geekbuyingon már előrendelhető az N-one Npad Pro, némileg kedvezményes áron.

A készülék teljesen fém készülékházzal rendelkezik, és csak 7,5 milliméter vastag, illetve nehéznek sem lehet mondani, megáll 550 grammnál a tömege. Android 12-es rendszer fut rajta.

Az új tabletet a Geekbuyingon van lehetőségünk előrendelésben megvásárolni. A 7O8QU2G5  kuponkóddal kis kedvezményre is szert tehetünk, így pedig 67 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megrendelhető az N-one új üdvöskéje, ingyenes házhozszállítással, európai raktárból.

hirdetés