hirdetés

Kiemelkedő akcióban vásárolható a Xiaomi új borotvája

hír
Kiemelkedő akcióban vásárolható a Xiaomi új borotvája 1
írta: SonkaMod
2021-10-21

A Mijia márkanév alatt megjelent hajvágógép már pár hónappal ezelőtt piacra került, többek között mi is írtunk róla, amikor egészen jó áron lehetett rendelni. Ez a kütyü nem összevethető a márka olcsóbb, filléres termékeivel, mint például amilyen az Enchen Boost, mert sokkal erősebb, szofisztikáltabb és rengeteg kiegészítő jár hozzá. Ennek ellenére egyáltalán nem drága, most pedig kifejezetten alacsony áron, 8100 Ft-ért rendelhető.

Elméletileg a titánbevonatú vágóélek kopása csak 300 óra után érezhető, ami gyakorlatilag a gép élete végét jelenti. Persze férfi hajvágás esetén az egy életre elég. A tisztítása egyszerű, az IPX7-es vízállóságnak köszönhetően tarthatjuk csap alá, így tényleg gyors, és alapos a tisztítása.

A szetthez tartozik a gépen kívül egy töltőkábel, kenőolaj, szivacs, tisztítókefe, három távtartó és egy használati utasítás. A Mijia hajvágógépet ritkán lehet megcsípni 10 000 forint alatt, és múltkor már a 11 700 forintos árcédulának is örültünk. Ahhoz képest most meg lehet rendelni a BGc17cfc kuponkóddal már 8100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért. Bomba vétel a kütyü, ennyiért nagyon megéri, ráadásul a szállítás ingyenesen jár hozzá, áfát pedig nem kell rá fizetni.

hirdetés