hirdetés

Erős és sok kiegészítős hajvágógép a Xiaomitól

Felsőbb liga játékosa

hír
Erős és sok kiegészítős hajvágógép a Xiaomitól 1
írta: SonkaMod
2021-08-19

A Xiaomi olcsó szépségápolási almárkájának a hajvágógépét már jól ismerjük, ami nem más, mint az Enchen Boost. Az egy rendkívül olcsó konstrukció, ami az áráért cserébe nagyon jó, de nyilván nem egy csúcsminőségű darab. A Xiaomi viszont Mijia márkanév alatt is készít hajvágógépet, ami jóval minőségibb, de ennek megfelelően drágább is. Ez a kütyü mindent tud, amit elvárhatunk egy hagyományos hajnyírótól, akkumulátoros működésű, remek a dizájnja, és erős is.

A beépített ötlépcsős magasságállításon kívül adnak még hozzá háromféle távtartót, amik segítségével 3 és 41 milliméter között változtathatjuk a vágási hosszússágot. Ha végeztünk a munkálatokkal, akkor közvetlenül betolhatjuk a csapvíz alá, hogy kimossuk, mert IPX7-es vízállósággal rendelkezik.

A csomagban mellékelik hozzá a három távtartót, a töltőkábelt, olajat, szivacsot, tisztítókefét, kendőt és a használati utasítást. A bőséges doboz illik a minőségi géphez, így egy szép kerek termék lett a Xiaomi hajvágógépe. Ennek megfelelően ez már nem a filléres Enchen Boost kategóriájába sorolható, hanem annál drágább. Azért elszállva nincs az ára, ha megnézzük a tudását, akkor ahhoz képest még mindig érezni rajta a Xiaomi-féle remek árképzést, ami azt jelenti, hogy jelenleg a Banggoodon a BGHUOC866 kuponkóddal 11 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért lehet megrendelni. A szállítás költségmentesen jár hozzá, futárszolgálattal küldik, és természetesen már áfamentesen.

hirdetés