hirdetés

Kicsi és gyors Yoobao külső akkumulátor rendelhető

hír
Kicsi és gyors Yoobao külső akkumulátor rendelhető 1

Forrás: Banggood.com

írta: SonkaMod
2022-02-08

Egyre több Yoobao termék jelenik meg a Banggood kínálatában, és ennek nagyon örülhetünk, mert egy minőségi kínai gyártó, akiknek van egy rakás minőségi, és viszonylag jó árú terméke. A legerősebb vonal az esetükben az aksigyártás, és ennek megfelelően leginkább külső akkumulátorokat lehet tőlük vásárolni. A most újonnan megjelent termékük egy kisméretű, 10 000 mAh kapacitással bíró aksi, mely gyorstöltésre képes. Banggoodon most kuponnal rendelhető, így kedvező áron vásárolhatjuk meg az újdonságot.

Ahhoz, hogy ezeket kihasználhassuk, megfelelő gyorstöltős eszközökre van szükségünk, de az akkumulátor támogat szinte minden ilyen protokollt, mint például a QC 3.0, PD, SCP és az FCP. Egy iPhone 12-est fél óra alatt 50%-ra tölt, és egy Huwaei P40-est ugyanennyi idő alatt már 60%-ra. A gyártó gondolt a kisebb áramot felvevő készülékekre is. Ha rácsatlakoztatunk fülest, vagy egyéb kisfogyasztót, akkor duplán megnyomva rajta a gombot, érzékeli, hogy ilyen eszközt kell töltenie, és képes erre is.

A külső akkumulátor ára szerencsére nincsen az egekben, mondhatni korrekt, legalábbis a kuponkóddal mindenképpen. A BG86dcbc kódot kell a kosárban megadni, így pedig 6400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatjuk meg az újdonságot EU raktárból, szállítási költséggel együtt.

hirdetés