hirdetés

Két gravírozógépet is olcsón kínál a Geekbuying

hír
Két gravírozógépet is olcsón kínál a Geekbuying 1

Forrás: Geekbuying.com

írta: Don Kartács
2022-08-04

Mostanában nagyon népszerűvé váltak a gravírozógépek, amelyek többnyire valamilyen lézerrel működnek. Most két modell paramétereit futottuk át, az olcsóbb a TwoTrees modellje a TT-5.5S, míg a drágább a Sculpfun S10, ennek a kisebbik variánsát mi is teszteltük. A Geekbuying termékeire jellemző dolgok itt is igazak, ezeket is EU raktárból küldik, ingyenes szállítás mellett.

Két gravírozógépet is olcsón kínál a Geekbuying 8

Forrás: Geekbuying.com

Sculpfun S10 – Izmosabb variáns

A Sculpfun S10 egy teljesen más kávéház, mint a TwoTrees modellje volt. Kezdjük a lényeggel, a lézer teljesítményével, ami itt 10 W, vagyis az előző majdnem duplája. Ezzel azért már a gyártó szerint 15 mm vastag farostlemezt is át lehet vágni, de minden ilyen adatot fenntartásokkal kell kezelni, ahogyan az a Sculpfun S9 tesztjéből is kiderült, ami ennek a modellnek a gyengébb változata.

Ha viszont át nem is vág valamit, akkor is lehet mindenféle felületekre gravírozni, nekünk például sikerült csempébe égetnünk feliratokat a kisebbik tesójával, pedig az egy viszonylag kemény anyag.

Az 510×560 milliméteres alumínium vázon mozgó fej maximum 410×400 mm-es területen tud gravírozni,

viszont vannak az S10-hez különböző kiegészítők, az egyik az ún. Area Expansion Kit, ami megnöveli a bejárható területet, és így szélesebb faliképeket is tudtok gravírozni. Szintén a kiegészítők listáját bővíti a levegőt fújó pumpa, amivel a kiégetett anyagot lehet menet közben lepucolni az éppen feldolgozott anyagról. Természetesen ez a modell is számtalan szoftverrel kompatibilis, mi a LaserGRBL-t és a LightBurnt használtuk, ez utóbbi tetszett jobban. Mint látható, ez egy sokkal nagyobb teljesítményű és tárgymérettel is dolgozni képes berendezés, így az ára is magasabb. Az NNNS10JUN  kuponkóddal 177 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell érte kicsengetni, de legalább EU raktárból küldik, így gyorsan és extra költségek nélkül érkezik.

hirdetés