hirdetés

Két DR.BEI elektromos fogkefe kevesebb, mint 10 ezerért

hír
Két DR.BEI elektromos fogkefe kevesebb, mint 10 ezerért 1
Atika
írta: Atika
2021-11-25

A DR.BEI az Ocleanhez hasonlóan szájhigiéniai termékeket gyárt. Már teszteltük korábban egy terméküket, amiben nem kellett csalódnunk, és nagyon népszerűek a modelljeik a kínaizók körében. Ebben a cikkben a GY1 elektromos fogkeféjükről lesz szó, amelyből rögtön kettőt is lehet vásárolni egyszerre, ráadásképpen pedig két pótfejet is tartalmaz a csomag, és így is 10 000 forint alatt marad a vételár.

A DR.BEI GY1 elektromos fogkefét fehér és piros színben szállítják, a csomagban pedig kettő pótfejet is találunk. Szónikus elven működik, így 18 000 rezgést végez percenként, ezzel segítve a tisztítást. Három üzemmódja van, amelyeket a rajta lévő egyetlen gombbal tudunk váltogatni. Tisztítás, kímélő tisztítás és fehérítés módok közül választhatunk. 2 perces időzítővel rendelkezik, és szokás szerint 30 másodpercenként jelez, hogy ideje áttérni egy másik terület tisztítására. Nagyon sok fogkefe idegesítő tulajdonsága, hogy rendkívül hangos a működésük, a DR.BEI GY1 viszont 60 decibelnél is csendesebb.

A fogkefe töltését micro USB csatlakozón keresztül oldhatjuk meg, a port pedig a készülék végén egy kupak alatt kapott helyet. Az akkumulátor négy óra alatt tölthető tele, ezután 30 napra el is felejthetjük a töltögetést. Természetesen a készülék teste vízálló, IPX7-es minősítéssel rendelkezik, ezért nyugodtan tisztíthatjuk a csap alatt.

Aliexpressen a Black Friday ideje alatt egy fehér és egy piros GY1, hozzájuk való két pótfejjel, a 4dealscoupons  kuponkódot felhasználva csak 9100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, amiért szinte ajándék ez a két fogkefe. Kínából érkezik, azonban az áfát már tartalmazza az ár, így ezzel a költséggel sem kell már számolni.

hirdetés