hirdetés

Kellemes áron szerezhetjük be a Jimmy JV65 akkus porszívó

hír
Kellemes áron szerezhetjük be a Jimmy JV65 akkus porszívó 1

Forrás: Banggood.com

írta: SonkaMod
2022-06-23

Aki még nem váltott akkumulátoros állóporszívóra, csak azért mert drágák, annak itt a remek lehetőség. Most kellemesen alacsony áron szerezhettek be egy olyan gépet, ami nem az olcsó, noname kategóriába tartozik, hanem a Xiaomihoz köthető Jimmy gyártja. A hazai boltokban ez a modell igencsak drága (bár annyit is megér), de a Banggoodon elképesztően jó áron megvásárolhatjuk a Hobby Day-en.

 

Ami pedig nagy plusz pont, hogy ez az alap JV65-nek a továbbfejlesztett változata, így már egy felmosó párnát és tartályt is kapunk hozzá, amellyel feltörölhetjük a padlót. Autó takarítására is kifejezetten ajánlott, mert van hozzá flexibilis gégecső, amivel kényelmesen benyúlhatunk a kis résekbe, és a legeldugottabb szegletekből is kiszippantja a koszt.

A Jimmy JV65 egy már nagyjából kétéves porszívó, de ennyi idő alatt szerencsére nem évültek el az előnyei, cserébe viszont sokkal olcsóbb lett. Mi is készítettünk róla régebben tesztet, azt érdemes elolvasni. A gépet hazai boltokból is meg lehet vásárolni, rengeteg helyen árulják, jellemzően 75-80 ezer forint környékén. A Banggoodon ennél normál körülmények között is olcsóbb, de most a nyári leárazásukon bődületesen kedvező áron hozható el, hiszen flash sale-ben mindössze 45 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell érte kicsengetni, és teljesen ingyen szállítják házhoz, EU raktárból, és ebben az összegben az áfa is benne van.

hirdetés