hirdetés

Kedvező áron vihető a Teclast M30 Pro

hír
Kedvező áron vihető a Teclast M30 Pro 1
írta: hajas
2021-11-10

Mikor máskor, ha nem most a 11.11-es akció során érdemes vásárolni tabletet? A Banggoodon például egész jó ajánlatokra lehet bukkanni, például a Teclast M30 Pro is remek áron vihető, aminek az elődje szinte napra pontosan 2 évvel ezelőtt járt nálunk. A feltuningolt Pro változatot a BG9f40d7 kuponkóddal 40 700 forintért rendelhetitek meg.

A Teclast M30 sikere után a gyártó nem sokat gondolkozott, hogy kiadja a feltuningolt Pro változatot. Külsőre egy az egyben ugyanúgy néz ki, belül azonban több dolog is megváltozott. Például az újabb modellben már egy Mediatek Helio P60-as processzor ketyeg, amit kiegészít 4 GB RAM és 128 GB-os belső tárhely. Ha valakinek utóbbi esetleg kevés lenne, akkor könnyedén bővítheti micro SD kártyával. A kijelzője egy 10,1 colos, 1920×1200 felbontású IPS panel. A 7500 mAh-s akkumulátora körülbelül 10 órányi működéshez szükséges energiát biztosít a készüléknek, tölteni pedig Type-C porton vagy DC csatlakozón keresztül tudjátok.

Hatalmas előnye, hogy nemcsak WiFi-n keresztül tudtok vele szörfölni a neten, hanem akár mobilhálózatról is, hiszen tehettek bele SIM kártyát, ráadásul a Magyarországon használt B20-as frekvenciát is támogatja, így szinte az egész ország területén tudtok villámgyors sebességgel netezni. A kameráitól nem érdemes sokat várni, előre egy 5 mp-es, míg hátra egy 8 megapixeles szenzor került, melyek pont arra elegendőek, hogy videotelefonáljatok vele, illetve 1-2 képet lőjetek. A BG9f40d7 kuponkóddal 40 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjátok megrendelni, ráadásul ez az összeg már tartalmazza az EU Priority Line szállítási mód díját is, további költségekkel pedig már nem kell számolnotok.

hirdetés