hirdetés

Kedvenc töltőm újra fillérekért kapható

hír
Kedvenc töltőm újra fillérekért kapható 1
írta: Don Kartács
2021-11-27

Bár a megjelenésekor is nagyon olcsók szoktak lenni a BlitzWolf cuccai, most a Black Friday alkalmából még inkább leestek az árak. Most a BW-S15-ös töltőt, a BG2a8572 kuponnal 5700 Ft-ért lehet hazavinni, ami eléggé karcsú árazás egy 6 portos, 60 W-os adapterért. EU raktárból érkezik, a szállítást a fenti ár már tartalmazza. Az elődmodelljét én is évekig használtam, és nagyon elégedett voltam mind a tudásával, mind a minőségével, így ennyiért bátran ajánlom mindenkinek.

Ez a töltő gyorsan elterjedt, mert elég nagy a teljesítménye, sok portja van és olcsó is. Ezt talán csak a következő variáns, a BW-S16 ugrotta meg, de az meg már egy kicsit másik ligában játszik. Az S15-ben hat darab USB port van, amiből kettő QC3.0-s dugalj, a többi négy pedig egyenként maximum 2,4 ampert tud kitolni. Ha mind a négy nem QC3.0-s csatlakozót terheljük, akkor ezek összesen 24 wattra képesek. Egyszerre pedig 60 watt teljesítményt tud leadni a kütyü, így simán tölthetünk egyszerre több telefont gyorstöltéssel, és még egyéb eszköznek is marad elég teljesítmény.

A töltő kialakítása olyan, hogy nem közvetlenül kell a konnektorba dugni, hanem egy másfél méter hosszú madzagot adnak mellé, annak a végén található a villásdugó. Ez például a mi lakásunkban azért nagyon hasznos, mert így fel tudom tenni az éjjeli szekrényre, így az eszközök nem a levegőben lógnak vagy a padlón hevernek szanaszéjjel, hanem rendezetten, a bútoron pihennek. Egy ilyen teljesítményű eszköz már megköveteli a legtöbb biztonsági funkciót, amikkel az S15 is rendelkezik, így van benne túláram, túlfeszültség és rövidzár elleni védelem is.

A töltőt csehországi raktárból lehet megrendelni, a BG2a8572 kuponkód segítségével mindössze 5700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért. Ebben az összegben pedig a szállítási költség is benne van.

hirdetés