hirdetés

Jó áron vihető a BlitzWolf BW-AP2 nagy teljesítményű légtisztítója

hír
Jó áron vihető a BlitzWolf BW-AP2 nagy teljesítményű légtisztítója 1
írta: SonkaMod
2021-03-08

Ha nem szeretnénk kiadni egy valag pénzt a Xioami Air Purifier Pro-ra, de mégis kell a nagy teljesítmény, akkor rengeteg választási lehetőségünk nem akad, szinte egyértelmű, hogy a BlitzWolf BW-AP2 fele kell kacsintgatnunk. Ez a gép elég jó, elég olcsó, és minőségi is. Járt nálunk teszten, alapvetően nincs rajta semmi kifogásolható, az ára pedig most esett egy igen szépet.

Szerencsére ezen a gépen is van éjjeli mód, ilyenkor az összes világító gomb, és kijelző lekapcsol, hogy ne zavarja az alvásunkat. A szűrőrendszere egy aktívszenes és HEPA réteget is tartalmaz, aminek a cseréjére figyelmeztet a gép.

Amikor megjelent ez a kütyü, akkor 60 000 forint körül indult az ára, de kuponokkal ezt még lejjebb lehetett vinni. A mai napon kaptunk rá egy olyan kódot, amivel most olcsóbb, mint valaha. Mivel a kód limitált számban elérhető, így valószínűleg nem fog sokáig tartani. Az akciós ára a BG79322T kuponnal végül 45 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ra jön ki, és EU raktárból küldik a gépet, áfa- és vámmentesen, teljesen ingyenes szállítással.

hirdetés