hirdetés

Jó áron kapható a Navee N65 elektromos roller

hír
Jó áron kapható a Navee N65 elektromos roller 1
írta: hajas
2021-11-30

A Geekbuying hatalmas elektromos roller választékkal rendelkezik. Most a nagy teherbírású és hatótávú Navee N65-höz sikerült szereznünk egy kupont, amit így jelentős kedvezménnyel tudtok megvásárolni. A járművet Lengyelországból küldik, így néhány napon belül kézbesítik, ráadásul semmilyen további költséggel nem kell számolnotok.

A Navee N65 külsőre nagyon hasonlít a Himo L2-höz, szinte csak színvilágban térnek el, hiszen a Navee fekete festést kapott. Hatalmas, 10 colos, felfújható kerekeket kapott, melyeknek köszönhetően a rázósabb utakon is kényelmesen haladhattok. A gyártó állítása szerint akár 65 kilométer megtételére is alkalmas a roller, az energiaellátásról pedig a 12,5 Ah-s akkumulátor gondoskodik, melyet körülbelül 7 óra alatt tudtok feltölteni. A járgányt 500 wattos motor hajtja, ami akár 35 km/órás végsebességet is képes biztosítani, és a leírás szerint még a 25 fokos emelkedőket is leküzdi. Akár 120 kilogrammal is terhelhető, miközben sok roller csak 100 kg-ot bír el, és szintén kiemelkedő az IPX4-es vízállósága is, amit szintén szeretnek egyes konkurens gyártók elsumákolni.

Ha beírjátok a megfelelő mezőbe a GKBNAVEE kuponkódot, akkor 219 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-os áron tudjátok megrendelni a járművet a Geekbuying lengyel raktárából, ingyenes és gyors szállítással.

hirdetés