hirdetés

Ismételten alacsony áron rendelhető az Amazfit GTS

hír
Ismételten alacsony áron rendelhető az Amazfit GTS 1
írta: SonkaMod
2021-09-23

Egyre több Amazfit óra tér vissza a normális árához Aliexpressen az áfa terhekkel együtt. Amikor bejött az új áfatörvény, akkor az Alin mindenre rákerült a 27%, így kivétel nélkül minden drágább lett. Ez az Amazfit órák esetében nagy érvágás volt, mert azokat jellemzően arról a platformról volt érdemes rendelni. Most viszont már eljutottunk oda, hogy áfával együtt is nagyon jó áron vihető pár modell. Egy-két napja a Stratosra lehetett jó olcsón lecsapni, most pedig a GTS van a soron.

A sportolást is elég jól támogatja az okoseszköz, hiszen beépített GPS-szel rendelkezik, tehát folyamatosan rögzíti a pozíciónkat, és tudja így a sebességünket, az általunk megtett távot, a gyorsulást és egyéb fontos adatokat. 5 ATM vízállósággal rendelkezik, tehát még úszni is lehet vele a 13 egyéb sportmód mellett, és a zuhanyzást is bírja. A sportolási adatokat a Zepp alkalmazásba szinkronizálja, amit össze lehet kötni Stravaval, Google Fittel és Relive-vel is, így ezekre a felületekre is automatikusan kikerülhet az edzésünk.

Az óra megint nagyon jó áron rendelhető, immáron a hozzáadott áfával együtt. Aliexpressről a 8AESELETED6 kuponkóddal már 24 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért hozzájuthattok. A kütyü bátran ajánlható mindennapi viseletre, de sportolásra is, így egészen sokrétűen lehet használni. Ha pedig bevásárolunk különböző fajta szíjakból, akkor bármilyen alkalomra alkalmassá tehetjük az órát.

hirdetés