hirdetés

Ismét jó áron vihető a Nextool 4Tool ED10 zseblámpa

hír
Ismét jó áron vihető a Nextool 4Tool ED10 zseblámpa 1
írta: molcsa
2021-11-26

A Nextool termékeiről általában jó véleménnyel vagyunk, amikor teszteljük őket, nincs ez másképp a zseblámpáikkal sem. Az ED10 is nagyon jó értékelést kapott tőlünk, és most a Black Friday akciók keretein belül rendkívül olcsón, 5500 Ft-ért elvihető a BG45e25f kuponkóddal. Kínai raktárból szállítják, de az ár már tartalmazza az áfát, így mindegy milyen szállítási móddal vesszük, biztosan nem kell rá semmi plusz költséget fizetni.

A Nextool 4Tool ED10 nem egy gyenge lámpa, maximális fényereje 1400 lumen, amivel akár 200 méterre is el tud világítani. A beépített 18650-es akkumulátorával (2600 mAh) maximális teljesítményen is három és fél órát bír, de a fényerő egyébként három lépcsőben állítható (25, 420, 1400 lumen), és a legalacsonyabbon 100 órát is elmegy, mely fénycsóva 26 méteres távra tud elvilágítani. Még egy villogó módja is van, ez talán a biciklistáknak lehet előny. Az eszközt Type-C porton keresztül lehet tölteni, így akár egy powerbankről is tele tudjuk pumpálni árammal. Alumíniumból készült a lámpatest és IPX7-es tanúsítvánnyal rendelkezik, tehát vízálló. A teljesítményéhez képest elég kicsi, 25,4 mm az átmérője és 112 mm hosszú, a tömege pedig 72 gramm.

Az ED10 tesztünk írásakor is elég olcsón, 6400 Ft-ért volt elérhető, de most az akkorinál még kedvezőbb ajánlat érhető el rá. A BG45e25f kuponkóddal, szállítással együtt is csak 5500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül. Egy ilyen tudású és fényerejű lámpáért ez meglepően kevés pénz. Kínai raktárból szállítják, de az ár már tartalmazza az áfát, így mindegy milyen szállítási móddal vesszük, biztosan nem kell rá semmi plusz költséget fizetni.

hirdetés