hirdetés

Ismét bombajó áron vihető a Viomi SE és az A9

hír
Ismét bombajó áron vihető a Viomi SE és az A9 1
írta: hajas
2021-09-28

Körülbelül 2 hete írtunk arról, hogy a Geekbuying rekord alacsony áron kínálja a Viomi SE-t és az A9-et. Az a kupon viszonylag gyorsan elfogyott, de a nagy érdeklődés miatt a Geekbuying most újra elérhetővé tett mindkét modellhez 200-200 darabot, ráadásul még egy extra kedvezményt is behúzhattok mellé, melyet a Super Sale-nek köszönhettek, vagyis ha PayPallel fizettek, akkor extra 5% árengedményt kaptok maximum 5 dollár értékig.

Viomi A9

A Viomi A9 egy vezeték nélküli porszívó. 23 000 Pa-os szívóerővel rendelkezik, ami manapság átlagosnak mondható. Egy töltéssel akár 1 órán keresztül is takaríthattok vele, az akkumulátora pedig kivehető, így nem kell az egész gépet odacipelnetek a konnektorhoz töltés során. Négy darab különböző szívófejet kaptok hozzá, egész pontosan egy padlótisztítót, egy atkaeltávolítót és két darab kefés szűkítőt. Nagy előnye, hogy a motoros fejet LED világítással látták el, ami a sötétebb helyeken automatikusan felkapcsol. A szűrőrendszere öt elemű, aminek az utolsó állomása a HEPA filter.

Ha használjátok a VIOMIA9DF kódot, akkor 43 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatjátok meg. PayPales fizetés esetén pedig további 5% kedvezményt kaptok, ha benne vagytok a Super Sale első 1000 vásárlójában.

hirdetés