hirdetés

Maximum fokozatra kapcsolt a Super Sale a Geekbuyingon

PayPallel fizetve extra kedvezményt szerezhettek

hír
Maximum fokozatra kapcsolt a Super Sale a Geekbuyingon 1
írta: hajas
2021-09-27

Nem kell tovább várni, ugyanis a mai nap folyamán maximum fokozatra kapcsolt a Geekbuying Super Sale. Összegyűjtöttem a legfontosabb tudnivalókat, a vadonatúj kuponokat, na meg persze néhány exkluzív ajánlatot is hoztam nektek.

Aovo Q7

Az Aovo Q7 egy elektromos roller. Hatalmas, 10,4 Ah-s akkumulátorral látták el, melynek köszönhetően akár 25 kilométert is gurulhattok vele. Masszív alumínium vázat kapott, így maga a roller mindössze 12,5 kilogrammot nyom és 120 kilogrammal terhelhető. 350 wattos motor hajtja, ami képes akár 31 km/h-s sebességre is felgyorsítani a rollert. A biztonságotokról a tárcsafék, illetve az első és hátsó LED világítás gondoskodik. Néhány mozdulattal összecsukható, így könnyű a szállítása és a tárolása. IPX4-es minősítést kapott, így nem esik baja, ha használat közben elered az eső. Ha használjátok a GKB800S kuponkódot, akkor 78 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-os áron vásárolhatjátok meg német raktárból, ingyenes szállítással.

Engwe EP-2 Pro

Az Engwe EP-2 Pro egy fatbike, ami 20 colos kerekeket kapott, így egyaránt alkalmas terepre és városi használatra is. 750 wattos motor hajtja, melynek köszönhetően akár a 45 km/h-s sebesség is elérhető. Tisztán elektromos üzemmódban 60, míg rásegítéssel akár 120 kilométeres táv is megtehető vele, az áramellátásról pedig egy 12,8 Ah-s akkumulátor gondoskodik, amit körülbelül 6 óra alatt tudtok teljesen feltölteni. A könnyeb hajtás érdekében 7 sebességes Shimano váltóval látták el. A biztonságotokról tárcsafékek, valamint első és hátsó LED világítás gondoskodik.

A hátsó kerék fölött találtok egy csomagtartót, és mindkét kerék fölött egy sárvédőt. Szükség esetén összecsukható, így akár az autótok csomagtartójában is elfér. A GKB797S kuponkóddal 306 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatjátok meg.

Samebike LO26

A Samebike LO26 főleg városi használatra lett tervezve, de terepen is megállja a helyét. 26 colos kerekekkel lett felszerelve, és mindkét kerék kapott egy tárcsaféket. A készülék vázában található a 10,4 Ah-s akkumulátor, ami tisztán elektromos üzemmódban 40, rásegítéssel pedig 70 km-es hatótávot biztosít számotokra. Akár 150 kilogrammal is terhelhető, ami bőven átlag feletti érték. Az egyenetlen útfelületek okozta rázkódásokat a teleszkópok enyhítik, valamint a 21 sebességes Shimano váltó is gondoskodik a kényelmes utazásról. A bringa összecsukható, ami nagy előnyt jelent a szállításnál és a tárolásnál. Ha bepötyögitek a megfelelő mezőbe az NNNGKB02S kódot, akkor 251 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatjátok meg.

hirdetés