hirdetés

Ilyen egy jó grillsütő a Xiaomi szerint

hír
Ilyen egy jó grillsütő a Xiaomi szerint 1
írta: SonkaMod
2021-02-19

A BlitzWolf elektromos, légkeveréses sütője pár hónapja jelent meg, és akkor a híradásban nem említettük, de a Xiaomi már több ilyen termékkel is rendelkezik. Ezek általában kínai belpiacos eszközök, de ez nem baj, ha egyébként hozzájuk tudunk jutni, hiszen 99%-ban teljesen nyelvfüggetlen egy ilyen gépnek a használata, a kínai villásdugó pedig egy sima átalakítóval már nem is jelent problémát. A Mijia 32 literes sütője már EU raktárból is elérhető, így erről írnék pár szót, mert szerintem elég jópofa és hasznos termék.

Grillcsirke és egyéb húsok elkészítésére külön forgatómechanika került beépítésre, a sütő közepére lehet betenni a nyársat, amit egy motor folyamatosan forgat. Adnak hozzá tepsit, csepptálcát, grillnyársat és grillrácsot is.

A Xiaomi Mijia sütő koncepciója nagyon kifinomult ahhoz képest, amit megszokhattunk a standard sütők esetében. A rengeteg funkció között nincs olyan, ami értelmetlen lenne, minden egyes működési módnak megvan a maga felhasználási módja, a 32 literes űrtartalom pedig pont ideális, ha nincsen túl sok helyünk, de azért normális mennyiséget is készítenénk egyszerre. Akinek ez nem elég, annak a BlitzWolf BW-EO1 kétszer ekkora térfogata lehet a megfelelő. A Mijia sütő a Banggoodról, csehországi raktárból rendelhető, a BGCOMK510 kuponkóddal mindössze 39 400 forintért.

hirdetés