hirdetés

Hiába szállt el a dollár, BlitzHome BH-AP1C ára csökkent

hír
Hiába szállt el a dollár, BlitzHome BH-AP1C ára csökkent 1

Forrás: Banggood

írta: Don Kartács
2022-06-22

Többször írtunk már a kiváló BlitzHome légtisztítókról, amelyek a BlitzWolf égisze alá tartoznak. A belépő szintű termékük a BH-AP1C, ami annyiban különbözik a BH-AP1-től -amit teszteltünk is -, hogy nem okos, cserébe olcsóbb, és ez is megmozgat 220 köbméter levegőt. 21 500 Ft-ot kérnek érte a BG622yb20  kuponkóddal, cseh raktárból, ingyenes szállítás mellett. Sőt, ha van kuponotok, további 2 USD-t faraghattok az árból.

2 az 1-ben szűrővel vértezték fel, az első rétege a nagyobb szennyeződéseket, mint például az állatszőrt köti meg, míg a HEPA filter a legapróbb port és az allergéneket távolítja el a levegőből. Természetesen cseredarabot is lehet venni hozzá, amit ezen a linken értek el.

2021 végén még 22 000 Ft-ot kértek érte, de azóta a dollár és az euró árfolyam szilaj kanásztáncot jár, ennek ellenére a BG622yb20  kuponkóddal, cseh raktárból, ingyenes szállítás mellett is még mindig csak 21 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek érte. Ez a jelenlegi gazdasági helyzetben szerintem egy kifejezetten jó ajánlat. Sőt, ha van Banggoodról szerzett allowance kuponotok, további 2 USD-t faraghattok az árból.

hirdetés