hirdetés

Hátsó pályáról indul az Imilab egy új robotporszívóval

hír
Hátsó pályáról indul az Imilab egy új robotporszívóval 1
SonkaMod
írta: SonkaMod
2021-08-25

Már csak az nem gyárt robotporszívót, aki nem akar. A buta variánsok (mai szemmel nézve) már annyira egyszerű technológiát használnak, hogy olyat tényleg nem nehéz csinálni. Kifinomultabb eszköz kreálásban viszont még mindig van kihívás, de egyre több brand ugorja meg az elvárt szintet. Most az Imilab mutatja meg, hogy mire is képesek, és kitörnek a biztonsági kamerás szegmensből, rögtön egy csúcskategóriás porszívóval jelentkeztek be.

Az 5200 mAh kapacitású akkumulátorával szinte az egész világot feltakarítja, akár 4 órán keresztül is tud folyamatosan üzemelni, de ha lemerül munka közben, akkor a töltés után magától visszatér folytatni a munkát. A dokkolója önürítős, ahogy például a Roidmi Eve Plus esetében is. Tehát egy nagyméretű, 3 literes porzsák került bele, ahová automatikusan kiszippantja a gépből az összegyűlt koszt, ez pedig arra jó, hogy sokkal ritkábban kell a géppel foglalkozni. Továbbá egy kijelző is került a dokkolóra, ahol látszik a kiszippantási folyamatról a visszajelzés és a töltöttségi szint.

Az Imilab V1 debütálását az Aliexpress End of Season Sale idejére tervezték, így ezen a héten előrendelési akcióban rendelhető meg. Így kerül 143 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba a IMILAB005  kuponkóddal, áfával együtt, ingyenes szállítás mellett. EU raktárból is lehet kérni, így akár egy hét alatt ki is szállítják a vásárlóknak.

hirdetés