hirdetés

Három dinamikus meghajtóval rendelkezik az új BlitzWolf füles

hír
Három dinamikus meghajtóval rendelkezik az új BlitzWolf füles 1
írta: SonkaMod
2021-10-26

Megérkezett egy újabb BlitzWolf TWS füles, és megint a dinamikus meghajtós variánsokból kaptunk egyet, de nem a bevált dupla dinamikusból, hanem rögtön tripla sugárzóval szerelték. Az in-ear kialakítású fülhallgató brutálisan jól néz ki, a hangja felől pedig nincs kétségünk, hogy jó lesz, viszont az üzemidő nem valami hosszú. Cserébe legalább egészen olcsó, már 10 000 forint alatt meg lehet rendelni.

Bluetooth 5.0-val csatlakoztathatjuk a fülhallgatót az eszközeinkre, a késleltetése pedig kifejezetten alacsony. IPX5-ös vízállóságú, egy kevés eső és izzadtság nem árt meg neki, de azért nem dobálhatjuk egy kád vízbe következmények nélkül.

Az előzetes információk alapján a BlitzWolf BW-FYE15 egy igen előremutató eszköz lett, ami jó hangzással kecsegtet. Ha elég számunkra a 4 órás üzemidő, akkor igazi kivetnivalót nem lehet előzetesen találni rajta, legalábbis ezért az árért nem. Banggoodon a BGFYE15 kuponkóddal 9800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, szállítási költséggel együtt, kínai raktárból, de természetesen áfamentesen.

hirdetés