hirdetés

Geemax C1 2 az 1-ben futópad ennyiért még sosem volt

hír
Geemax C1 2 az 1-ben futópad ennyiért még sosem volt 1

Forrás: Banggood.com

írta: Don Kartács
2022-08-10

Írtunk már korábban a Geemax C1 2 az 1-ben futópadról, ami akkor sem volt éppen drága darab ,de azóta tovább esett az ára. Ez egy belépőkategóriás futó- és gyaloglópad egyben, ami maximálisan 10 km/órával tud titeket futtatni, illetve a kerekei segítségével könnyebben arrébb tolható. Itthon kb. 90 000 Ft-tól kezdődnek a futógépek, de azok fele ilyen erősek. A Geemax C1 72 000 Ft, ami már szemmel látható árelőny, a terméket ráadásul ingyenes szállítás mellett EU raktárból küldik.

Az 110*40-es futófelülettel rendelkezett, ez pedig 104*39 cm-es, ami még éppen jó, de nagyon magas, széles terpeszben állók vagy nagy lábtávolsággal futók ne válasszák, az átlagmagassághoz viszont kiváló. Ha pedig át kéne helyezni vagy az ágy alá akarjátok betolni, akkor az  elején elhelyezett görgők segítségével ez is megtehető.

A Geemax C1-ért 72 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek, a terméket ráadásul ingyenes szállítás mellett EU raktárból küldik. Korábban nem láttam ennyiért, inkább csak drágábban, erről itt írtunk. Akinek komolyabb darab kellene, az nézzen rá az Xmund XD-T2-re is, ami már 12 km/órával képes a szalagot forgatni, azt egy kicsit jobban támogatja a gyorsabb futást.

hirdetés