hirdetés

Frissítették a Xiaomihoz köthető rollert, a Himo L2 Maxot

hír
Frissítették a Xiaomihoz köthető rollert, a Himo L2 Maxot 1

Forrás: Geekbuying.com

írta: Don Kartács
2022-09-26

A Xiaomi érdekeltségi körébe tartozó Himo cég L2 névre keresztelt terméke már járt nálunk, ezt frissítették fel L2 Max néven. A 350 W-os, 10 inch-es gumikkal szerelt, nagyon masszív vázzal megáldott roller maximum 25 km/órás végsebességet tud elérni, és egy feltöltéssel akár 35 – valós – kilométert is ki lehet belőle hozni. Az NNNL2MAX  kóddal EU raktárból érhető el a scooter 137 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért, ennyiért pedig ekkora hatótávval rendelkező kétkerekűt más gyártó nem kínál.

Összességében városi cirkálásra tökéletesen alkalmas a párját ritkítóan nagy hatótáv miatt, így érdemes kifizetni érte a 137 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot, amit az NNNL2MAX  kóddal érhettek el. EU raktárból érkezik ingyenes szállítás mellett.

Dimbes-dombos terepre viszont nem ajánlom, oda inkább egy 48 V-os 500 W-os, vagy még erősebb rollert nézzetek, szerencsére a Geekbyuing kínálatában szép számmal lehet ilyeneket találni, de akár a Super Sale keretein belül is keresgélhettek, ahol nyomottabb áron érhetők el a járművek és az egyéb termékek.

hirdetés