hirdetés

Fillérekért vihetők a BlitzWolf egerei a nyári vásáráon

hír
Fillérekért vihetők a BlitzWolf egerei a nyári vásáráon 1
írta: SonkaMod
2021-07-08

A Banggood Summer Prime Sale-ből még hátravan pár nap, ami egészen felpörgött a végére, főleg, hogy bejelentették, hogy lényegében mindent tudnak áfamentesen szállítani Magyarországra. A BlitzWolf két nemrég megjelent egerét is rendkívül jó áron tudjuk megvásárolni, amik alapból sem drágák, de így főleg olcsón lehet őket rendelni.

Fillérekért vihetők a BlitzWolf egerei a nyári vásáráon 2

BlitzWolf BW-MO2

A BlitzWolf ezen egere hat gombbal rendelkezik, melyből a jobb- és balklikk, valamint a fémből készült görgő alap, de ezeken kívül még került rá egy DPI állító is, amivel 1000, 1500, 2000 és 2400-as DPI-re állíthatjuk a felbontást. Az oldalára is került még két gomb, ezekkel például böngészés közben lépkedhetünk előre és hátra. Vezeték nélküli az egér és adnak hozzá egy Type-C, valamint egy USB-A csatlakozóval ellátott vevőt is. Egyidejűleg két gépre is tud csatlakozni, és az alján elhelyezkedő csatornaválasztó pöcökkel lehet váltani a két gép között. Áramforrásként egy AA méretű ceruzaelemre van szüksége.

A Banggood Summer Prime Sale keretében baromi olcsón adják, de felhasználhatjuk hozzá a BGDC0676 kuponkódot, így még alacsonyabb áron vihető, mindössze 3650 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, mindennel együtt. Az importköltségektől pedig nem kell tartani, mert az ár ezeket is tartalmazza.

Fillérekért vihetők a BlitzWolf egerei a nyári vásáráon 3

BlitzWolf BW-MO3

A BW-MO3 nem a gombok számával tűnik ki, ennek mindössze 4 van belőle, a hagyományos klikkek és görgők mellé befért egy felbontásállító kapcsoló is. 800, 1200, 2000 és 2400 DPI közül választhatunk. Fontos tulajdonsága, hogy a gombok extra halkak rajta, kifejezetten ez is volt a gyártó célja vele. Kétféle Bluetooth szabvánnyal kapcsolhatjuk hozzá a gépünkhöz, de egy 2,4 GHz-es adaptert is adnak hozzá, amit Type-C és USB-A portba is bele lehet dugni. A különböző eszközök között egy kattintással válthatunk az alján lévő kezelőszervvel, így nagyon kényelmes a használata. Ez is egy darab AA méretű elemmel megy, amivel körülbelül 15 hónapig képes üzemelni.

Az egérke a nyári leárazáson nagyon olcsó, de ehhez is használhatunk még kupont. A BGDC0677 kóddal mindössze 3950 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megvásárolható, szállítási költséggel együtt. Az áfamentes beérkezés pedig ennél a terméknél is adott.

hirdetés