hirdetés

Féláron vihető a Xiaomi szónikus arctisztító készüléke

hír
Féláron vihető a Xiaomi szónikus arctisztító készüléke 1

Forrás: Banggood.com

írta: SonkaMod
2022-02-22

Mivel a RendeljKínait szerkesztősége férfiakból áll, így ritkán vesszük rá magunkat, hogy valahogy olyan dolgot teszteljünk, ami a hölgyeket célozza, viszont a Xiaomi arctisztítója mellett nem tudtunk elmenni, mert nagyságrendekkel olcsóbb, mint a konkurens Foreo termékei. Épp ezért egy külsős íróval teszteltettük, és kiderült, hogy jól használható. Most ezt a kütyüt lehet féláron megvásárolni, ami azt jelenti, hogy egy Foreo termék árából nagyjából 6-7 darab Xiaomi jönne ki.

A kütyü teljesen vízálló, nyugodtan betarthatjuk a csap alá, és tisztíthatjuk is így. Adnak hozzá egy egyszerű műanyag tokot, amiben pedig a szállítás és a tárolás nagyon kényelmes.

Míg egy Foreo általában 20-30 000 forint, addig a Xiaomi eszköze sokkal olcsóbb. Amikor teszteltük, akkor 10 000 forint körül volt, de most a BGfb497e kuponkóddal mindössze 5300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megrendelhetjük Banggoodról, szállítási költséggel együtt. Ennyit bőven megér a kínai Foreo alternatíva, és a hölgyek nagy kedvencévé válhat.

hirdetés